Zamieszczone przez dziadekk
[O2] Już odebrałem swoją OII
Zwiń
X
-
No i ja się wreszcie doczekałem. 04.05.11r. odebrałem wreszcie swoją Nową O2 Tour zamówioną 28.02. :lol: Na razie jestem na etapie zauroczenia. Wszystko mi się podoba. Jest cichutko, mięciutko. Prowadzi się jak po sznurku. Żona się ze mnie nabija, bo cieszę się jak dziecko prezentem od niej na 45-te urodziny. Jak już się trochę nacieszę i ochłonę, to pochwalę się w odpowiednim dziale. Pozdrawiam wszystkich oczekujących i tych, którzy już trochę nowymi nabytkami się znudzili. :diabelski_usmiech
-
-
Dziś odebrałem z salonu Octavia IIFL 1.4 TSI Ambiente
Zastanawia mnie przebieg bo był 58km. Jest to możliwe?"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Jak widać, możliwe jest.Zamieszczone przez krissosDziś odebrałem z salonu Octavia IIFL 1.4 TSI Ambiente
Zastanawia mnie przebieg bo był 58km. Jest to możliwe?
Wg mnie są dwie możliwości takiego stanu licznika:
- jeszcze w fabryce, na torze objazdowym wyszedł jakiś problem, z którym długo nie mogli się uporać
- tak jak koledzy wspomnieli, ktoś w salonie zrobił sobie z auta testówkę.
Co do opcji pierwszej, to raczej w takim wypadku komputer i tak zostałby zresetowany.
Bez względu na to, jaka byłaby przyczyna, ja takiego auta bym nie odebrał bez stosownego wytłumaczenia.
Przy wyjeździe z fabryki auto powinno mieć nie więcej niż te kilkanaście km, a tu wygląda, że ktoś sobie zrobił ładną wycieczkę Twoim kosztem.
Szczerze mówiąc, dziwię się, że odebrałeś auto z takim przebiegiem.
Komentarz
-
najchętniej zamieszkałbyś w garażu i spał w nowym aucie ?
ops: .
Komentarz